;
Skip to content ↓

University Academy

Holbeach

Mock Exam

Day/Date

Morning Session 1

Morning Session 2

Afternoon

Mon 28th Nov

Mon 28th Nov    ART All Day in Rooms Art 1, Art 2 & Art 3

 

Tues 29th Nov

Combined Science

1 hr 10 Mins – 187 total

9.00 – 10.10

XT – 10.30  

41 - SSU

 

Biology – 21 total

 1 hr 45 mins

09.00 – 10.45

XT - 11.15

1 - SSU

Music (Room)

1 Hour 15 Mins

19 total

11.00-12.15

XT 12.35

4 - SSU

Business Paper 1  –

Invest Sm Bus

1 Hour 30 Mins

60

13.30-15.00

XT – 15.25

10 - SSU

Weds 30th Nov

 

 

 

 

English Language

1 Hr 45 Mins – 208 total

All

9:00 – 10:45

XT – 11.15

41 - SSU

 

Leave Free

Hair & Beauty

1hr 30 mins – 9 total

13.30-15.00

XT – 15.25

6 - SSU

Computer Science Paper 1

1 hour 30 Mins

29 total

13.30 – 15.00

XT – 15.25

8 - SSU

Thurs 1st Dec

 

 

 

 

 

Combined Science - 187

1 hr 10 Mins

9.00 – 10.10

XT – 10.30

41 – SSU

Chemistry - 21

1 hr 45 mins

09.00 – 10.45

XT - 11.15

1 - SSU

 

PE (Paper 1)

1 Hr 15 Mins

54 Total

13.30 – 14.45

XT – 15.05

12 - SSU

Fri 2nd Dec

 

 

 

Sociology

46

1hr 45mins

9:00 – 10:45

XT – 11.15

9 - SSU

French Reading

Foundation Reading 45 mins

40 Total

11.30 – 12.15

XT – 12.30

4 - SSU

French Writing

Foundation -  1hr 15 mins

40 total

13.45 – 15.00

XT – 15.20

4 – SSU

 

 

 

 

 

 

 

 

Mon 5th Dec

History

(Cold War & Norman England)

129 total

1 hr 45 min

9.00 – 10.45

XT – 11.15

32 - SSU

Health & Social Care

1 Hour

50 total

11.25 – 12.25

XT – 12.35

5 - SSU

Geography (Our Natural World)

Paper 1 - 105 total

1 Hour

(Double Desks)

13.30 – 14.30

XT – 14.45

16 - SSU

 

Tues 6th Dec

 

 

 

Combined Science - 187 Total

1 hr 10 Mins

9.00 – 10.10

XT – 10.30

41 – SSU

 

Physics - 21

1 hr 45 mins

9.00 – 10.45

XT – 11.15

1 - SSU

Child Care

1 Hr 15

48 total

11.00 – 12.15

XT – 12.35

8 - SSU

 

Geography (People & Society)

Paper 2 - 105 Total

1 Hour

 (Double Desks)

13.30 – 14.30

XT – 14.45

16 - SSU

Weds 7th Dec

RS

 6 total

1 hour 45 Mins

9.00-10.45

XT – 11.15

1 - SSU

 

Computer Science

1 hr 30mins

29 total

9.00-10.30

XT – 10.55

8 - SSU

French Listening (Room Req)

Foundation Listening 35 mins

40 Total

11.30 – 12.05

XT – 12.15

4 – SSU

Geography

(Geographical  Exploration)

Paper 3 - 105 total

1 Hour 30 Mins

 (Double Desks)

13.30 – 15.00

XT – 15.25

16 - SSU

 

Thurs 8th Dec

 

 

 

Maths paper 1 (Calculator)

1 hr 30 Mins

All - 208

9.00 – 10.30

XT – 10.55

38 - SSU

French Listening (Room req)

Higher Listen –45 mins

40 total

11.30 – 12.15

XT – 12.25

4 - SSU

Drama

1 Hour 30 Mins

11

13.30 – 15.00

XT – 15.25

1 – SSU

 

Business – Paper 2

Growing a Business

1hr 30mins – 60 total

 

13.30 - 15.00

XT – 15.25

10 - SSU

Fri 9th Dec

 

 

 

 

 

English Literature

2hr 15mins – 208 total

All

9.00 – 11.15

XT – 11.50

41 - SSU

 

French Writing

Higher -  40 mins

40 total

11.30 – 12.10

XT – 12.20

4 - SSU

Maths paper 2 (Calculator)

1 hr 30 Mins

All - 208

13:30-15:00

XT – 15.25

38 – SSU

 

 

Mon 12th Dec

 

 

 

                          

History (after 10/12/22)

Crime & Punishment

1hr 15 mins

129 total

09.00 – 10.15

XT – 10.35

32 - SSU

French Reading

Higher Reading – 1 hr

40 Total

11.00 – 12.00

XT – 12.15

4 - SSU

PE (Paper 2)

1 Hr 15 Mins

54 total

13.30-14.45

XT – 15.05

12 - SSU

Tues 13th Dec

Hospitality & Catering

61 Total

1 Hour 30 Mins

9.00 – 10.30

XT – 10.55

16 - SSU

Food Prep & Nutrition

1 Hour 45 Mins – 21 total

9.00 – 10.45

XT – 11.15

2 - SSU

 

 

 

Wed 14th Dec

Wed 14th Dec     ART All Day in Rooms Art 1, Art 2 & Art 3

 

Exam start times

All morning exams will start at 9am.  This means that you will go to registration, to be registered and then go to the canteen by 8:45am.

Afternoon exams will start at 1.30pm unless otherwise stated.  You will need to go to your lesson 4, to be registered and then go straight to the canteen.

Remember

  • For all exams you will need to have the necessary equipment, this is your responsibility. Ask your teacher if you are unsure.
  • Pencil cases need to be clear/see through.
  • If you have a drinks bottle you need to make sure it is water only, in a clear bottle, with the labels removed.
  • If you have a calculator you need to make sure that the cover is in your bag or handed in. If you are using a calculator for an exam, you must ensure that the memory has been cleared.
  • Mobile phones, iWatches or any other wearable technological/web enabled sources of information or any other electronic storage device must be switched off and handed in to invigilators on entry to the hall. Wrist watches of any description must be taken off and handed in on entry.
  • You must not have in your possession any unauthorised material or equipment. This includes anything in your blazer pockets. Blazer sleeves must be rolled down.
  • Strictly no writing or drawing on skin before or during an exam.
  • Mock exams MUST be conducted in the same way as your actual GCSE exams. These may need to be used for your final grades.

Information or concerns

If you have any worries or concerns about your mock exams, or you have a clash with any of your exams then please see Mrs Haynes or Mrs Furnell in the Exams Office.